Om Separett

For en behagelig fritid

I over 30 år har Separett produsert toaletter for å tilfredstille dine krav til komfort og for å forenkle oppholdet under din fritid. Du skal føle deg som hjemme når du er på hytten eller andre steder der det ikke finnes tilgang til vanntoalett. Derfor utvikler Separett stadig funksjon, design og brukervennlighet. Takket være dette brukes Separett toalettene fra den tørre heten i Afrika til det iskalde Grønland.
 
Familiefirma Separett AB ble grunnlagt i 1976 og er i dag en av verdens ledende produsenter av urinseparerende toaletter.

Virksomheten har tilhold i Värnamo i Sør-Sveriges industri området. Utvikling og produksjon skjer i moderne lokaler med kvalifiserte og dyktige personer.
 
Kvalitet og effektivitet er primært for virksomheten, som igjen betyr at underleverandører og samarbeidspartnere er nøye utvalgt. I alle handlinger inspireres Separett av å bidra til en grønn og et livskraftig miljø for dagens og morgendagens generasjoner. Resultatet er veldesignede produkter som tilfredstiller de høyeste krav til miljøvern, funksjon og kvalitet, alt for en behagelig fritid for deg som kunde.

Separett’s representant i Norge: http://www.sunwind.no/

Separett AB, Bredastensvägen 8, 331 44 Värnamo, Tele: +46 (0)370-307200, Fax: +46 (0)370-307236, E-mail: info@separett.com

Finn oss: